CURS DE CATARISME A BARCELONA AMB EN SERGI GRAU

El passat 30 de Setembre començà un interessant curs sobre els Bons Homes impartit pel Doctor en Filosofia i historiador Sergi Grau a la Casa Golferichs de Barcelona. Durant les seves vuit sessions setmanals, els assistents podran conèixer la realitat dels Bons Homes des dels diferents punts de vista: des de les seves creences i dogmes, la seva història des dels inicis fins a la sagnant Croada orquestrada per a erradicar la seva heretgia, les seves últimes comunitats o els mites i les llegendes que rodegen la seva existència.

En aquesta primera sessió, en Sergi Grau, gran coneixedor de la trajectòria dels Bons Homes i que ha publicat diversos llibres i articles sobre el tema, repassà alguns historiadors que s’han aproximat als Bons Homes des del segle XIX fins a l’actualitat, des de diferents òptiques, ja que el coneixement sobre el Catarisme ha variat en funció de les descobertes que eren realitzades.

Tota una interessant iniciativa que ens demostra el gran interès que desvetllen els Bons Homes vuit segles després.

You May Also Like

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *