Festival turístic Camins dels Càtars a Rossell.

I continuen les activitats per a recuperar la memòria històrica dels Bons Homes per les terres valencianes. En aquesta ocasió, és la vila de Rossell a la comarca del Baix Maestrat, qui durant Divendres 15, Dissabte 16 i Diumenge 17 de Novembre, ha programat una sèrie d’activitats, com una versió teatralitzada “Rere les petjades dels Càtars” i una visita guiada pels camins que recogueren pels voltants de Rossell, en la seva fugida de la Inquisició.

Tot acompanyat per uns menús d’època que ajudaran a conèixer encara millor com era la vida quotidicana dels Bons Homes. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Rossell se suma a les moltes activitats que estan desenvolupant-se al nord del territori valencià.

You May Also Like

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *