Cap de setmana dels Bons Homes a Rossell

Continuen les activitats per les terres valencianes per a promoure el passat dels Bons Homes. En aquesta ocasió ha estat la vila de Rossell, al Maestrat, on s’ha celebrat el Festival Turístic Camins dels Càtars durant el cap de setmana dels dies 16 i 17 de Novembre diverses activitats per a donar a conèixer el seu passat.

Dissabte a la tarda se celebrà una recreació teatral a càrrec d’en Jesús Pescador amb el suggerent títol de “Descobreix el tresor dels càtars”, on mitjançant la interpretació de diversos personatges hom podia conèixer millor la realitat dels Bons Homes en aquelles contrades.

L’endemà es realitzà una passejada per alguns dels camins que els Bons Homes transitaren durant l’Edat Mitjana, tant en la seva vida quotidiana al Maestrat com en els viatges que realitzaven a altres comarques. La ruta passà per les coves de l’Aigua, Llampera i Fumada i pels masos Nou, Mora i de les Cardones. Tot un periple molt adequat també pels amants del senderisme.

Durant el cap de setmana, diversos restaurants i bars de la vila oferiren menús i degustacions basats en la cuina típica de l’època dels Bons Homes.

You May Also Like

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *